Sandutkast och Engla med ben

sandutkast_detalj

Sandutkast

Nu kan vi erbjuda sandutkast som tillbehör till våra 550, 350 och 250-liters sandlådor.

Sandutkastet gör det enkelt att komma åt sanden med skyffel utan att öppna locket.

Engla_fot

Engla med ben

Vår populära kruka Engla finns nu med ben.

Nya produkter

Redskapslåda 280L

Redskapslåda 280L

Vi har vidareutvecklat våra redskapslådor. Nytt utförande och helt ny design!

Tillverkade i vakuuminjecerad polyester med släta in- och utsidor. Lock och låda i korrugerad konstruktion vilket ger bästa stabilitet. Locket är låsbart med exenterlås. Gångjärn och skruvar av väderbeständigt material. Lockstopp finns i två alternativ, kätting eller gasdämpare.

 

250l_EUL

EU-Låda 250L

 

Vi lanserar även en EU anpassad sand/förvaringslåda.

EU-Lådan är anpassad för sand, salt och förvaring. Vakuuminjecerad med släta in- och utsidor. Stabil och kraftig låda med profilering av lock och kanter. Gångjärn och skruvar av väderbeständigt material.

 

Nya Blomkrukor

Vi har utökat vårt sortiment av Blomkrukor. Blomkrukan Tindra är tillverkad i vakuuminjecerad glasfiberarmerad polyester vilket innebär att både insida och utsida är helt släta.

Vår fina blomkruka Engla har funnits ett tag men nu utökar vi med nya storlekar.

Engla och Tindra

 

Nu har vi flyttat in!

Äntligen börjar vi komma på plats i våra nya lokaler på Plogvägen 1 i Tingsryd. Vi ser fram emot att komma i ordning och lära oss att hitta rätt dörrar och ja allt annat som man ska lära sig när allt är nytt och kanske inte ligger på ”sin gamla plats”. Ett angenämt bekymmer!

Vi är så glada och nöjda, det kommer att bli kanon!

Hallabro Plast flyttar till nya lokaler

Under våren 2014 flyttar vi till nya lokaler i Tingsryd. Våra nya lokaler byggs för fullt på Östra industriområdet och den nya adressen blir Plogvägen 1.

I mitten av november 2013 startade startade markplaneringen och även fjärrvärme, vatten och avlopp kom på plats. I början av januari var det stomresning.

Vi ser med spänning fram emot att följa byggprojektet och det lär dyka upp en och annan bild här med under projektets gång.

IMG_0041 IMG_0037 IMG_0039IMG_0053 IMG_0051 IMG_0052

(klicka på bilden för att få den större)